הייתי היום בפגישת הכרות עסקית וחברית, עם חברה חדשה בנטוורקינג ואז לקראת סיום הפגישה היא שאלה אותי:
"תגיד, שאלה אחרונה לפני שאתה הולך, למה בכלל צריך אתר?", אז אמרתי לה שזו שאלה שאני נשאל לא מעט וזה מה שעניתי:
1. יכולת ההתרשמות מעסק, כל עסק, באתר מעוצב ובנוי היטב היא לאין שיעור אפקטיבית מכל פלטפורמה אחרת. כשאתה גולש באתר טוב ומבודל של עסק, אתה לגמריי בתוך העולם שלו, בלי שום הסחות דעת.
2. באתר יש ביטוי ויזואלי קונקרטי וייחודי לעסק שלנו, לעומת הרשתות החברתיות בה כולם נראים מאוד דומה, מה שמבדיל אחד מהשני זה בעיקר עיצוב הקאבר.
3. אתר זה הפנים של העסק שלנו. כמו שלא תבואו לפגישה עסקית עם חולצה מלולכלת או קרועה, כי זה עושה רושם לא טוב, כך בדיוק הדין אתר מרושל, לא מעודכן, לא מותאם טכנולוגית וכו', יעשה עלינו רושם רע ולא מקצועי.
4. עסק ללא אתר, מבחית פרסטיג' יכול להיתפס אצל לא מעט אנשים כפחות רציני.
5. אתר זה הנדל"ן שלנו. אנו הקובעים והמחליטים הבלעדיים איך הוא ייראה ומה נעשה בו, בניגוד לרשתות החברתיות שאנו דיירי משנה ולא ממש המחליטים הבלעדיים לגבי כל דבר, כולל הנראות הויזואלית שלנו.
6. בנוסף לכל היתרונות התדמיתיים והעסקיים, אתר שמקודם טוב ונכון בגוגל וברשתות החברתיות יכול להניב גם הרבה לידים חדשים לעסק שלנו.
7. כל הטקסטים / פוסטים באתר תמיד מאורגנים, נגישים ונוחים לקריאה ולהתמצאות, בניגוד לרשתות החברתיות (במיוחד הפייסבוק) בו הכל נעלם במעמקי הפיד ואף אחד לא יטרח לגלול שנה אחורה.
8. יש המון אנשים, במיוחד מבוגרים, שלא נמצאים בכלל ברשתות החברתיות ויש סיכוי שיפספסו את מי שנמצא רק שם.
9. הכל מאוגד תחת קורת גג אחת: מי אנחנו, גלריה, פרטי התקשרות, קבצי וידאו, קישןר לכל הרשתות החברתיות ועוד.
בהצלחה לכולם ויום טוב חברים יקרים ❤️🙏